miercuri, 28 mai 2014

Catalog scolar pdf

Vă aducem la cunostință faptul că începând cu anul școlar 2014-201 abonamentul anual. Download as PDF or read online from Scribd. Fişier: Download file: Catalog_inv_gimnazial.

Digital Catalog Maker - Publish Online e-Catalog with page flip reading . Catalogul clasei este cel mai important document scolar de inregistrare a datelor. Completarea si utilizarea corecta a catalogului constituie obligatia fiecarui . Catalogul scolar virtual este un script web util parintilor oferind comoditatea de a verifica notele copilului de acasa.

Manual de utilizare catalog scolar virtual. MANUAL DE UTILIZARE A CATALOGULUI SCOLAR. Este un catalog real realizat la scara mai mica. Astfel, toate situaţiile şcolare, toţi elevii, toate cadrele didactice, încadrările.


Excel sau Pdf, pentru a putea fi prelucrate. Catalog Scolar asigura comunicarea directa parinti - profesori - elevi, trimite notificari in timp real despre note, absente, sedinte, teme etc. Descărcare rapidă a catalogului fiecărei clase în parte, în format pdf; 5. Rapoarte automate la sfârşit de semestru şi de an şcolar cu media fiecărui elev, . Catavatamant primar pentru elevi cu deficiente usoare sau moderate .

Cel putin asta intentiona sa realizeze un grup de profesori care au initiat si introdus in unele scoli catalogul electronic.