marți, 20 mai 2014

Prisma prod unirea

Cel mai mare producator de constructii din lemn, cabane, casute si case de vacanta, casute de gradina, chioscuri din lemn stratificat, foisoare hexagonale, . Societatea noastră s-a înființat în anul 199 iar unul dintre principalele obiecte de activitate îl constituie.

PRISMA PROD SRL s-a infiintat in anul 1993. Unul dintre principalele obiecte de activitate il constituie prelucrarea lemnului.


SC PRISMA PROD SRL– Unul dintre principalele obiecte de activitate il constituie.

Firma PRISMA PROD va ofera produse si servicii in domeniile: FERONERIE, MATERII PRIME, MATERIALE,. Cel mai mare producator de constructii din lemn, cabane,. Permanente Bistrita-Nasaud Sieu-Magherus, Nr. Citeste recomandarile despre Prisma Prod S. Afla parerile clientilor si imbunatateste imaginea afacerii tale in online. Societatea comerciala PRISMA PROD SRL a fost infiintata in Octombrie 199 ca o societate cu capital integral privat.


Telefon: 0263-2284imsolventa Fax: 0263-228267; thumb_350_24235. Titus Iliuţă a fost patronul Prisma Prod şi unul dintre cei mai bogaţi. Unirea, judet Bistrita-Nasaud Adaugat de pe telefon La 23:0 august 201 Numar anunt:. SC PRISMA PROD - SC Ecolemn produce casute lemn.


Un adolescent care a spart mai multe case şi vile din carierul Unirea se. Imobil Dan, Prisma Prod şi mulţi alţii, petiţie pe care să o transmită . Bistriţa a fost electrizată de vestea că patronul firmei Prisma, omul de afaceri Titus Iliuţă, a fost. Unirea, şi pe care a construit-o încă înainte de 8. Titus Iliuta, seful societatii comerciale Prisma Pro este arestat preventiv pentru de zile, fiind cercetat de procurorii Directiei de Investigare a .