luni, 12 mai 2014

Schite rochii simple in creion

Primele schite de design vestimentar le-am facut in liceu. Venise vremea cand eram vrajita de rochiile de mirese. Etichete: creioane colorate, creion, hartie, markere, pix .

Obiecte (249); Peisaje (1460); Portrete (7375); Primăvară (146); Psihedelic (92); România (62); Schiţe (733); Sculptură (18); Simple (286). Când vorbim despre schiţă, vorbim în primul rând despre flexibilitate.


Lăsăm de-o parte guma de şters, de multe ori lăsăm de-o parte şi creionul . Schite in creion, un portret cu creion carbune.

Obiect în formă de creion (1) preparat din substanțe cosmetice, folosit ca fard. In functie de gradul de tarie sau moliciune a creionului se obtin desene lineare. O schita creata de tine este, de fapt, un desen rapid facut de mana cu ajutorul . Schita concept echipament sportiv (ep1) - Top Aerobic.


Astfel, s-au asternut pe hartie creatii tip printesa, cu croi tip sirena, simple sau bogate in detalii, cu spatele gol sau cu maneci din dantela fina, . Afla informatii referitoare la Schite Rochii Creion. Rochii in diverse dimensiuni si culori, rochii cu linii simple sau croiala indrazneata.


Hei, salut si bun venit in lumea noastra! Suntem Iuliana, Cristiana,Iulia,Lory, Fal Fal.

Rochiile până la genunchi sunt simple, dar feminine și pot fi ușor asortate cu . Portofoliu schite Rochii de seara comanda online produse de la Fashion Angels. Vezi niste modele incredibile, executate din petale - FOTO.


Un tanar designer din Singapore a creat o serie de . Intra pe site-ul StarShinerS si descopera colectia de Rochii banchet la cele mai bune preturi.