joi, 8 mai 2014

Luciu de buze mat nyx

Soft Matte Lip Cream este mixul perfect dintre un ruj intens si un luciu de buze cremos. Un nou tip de pigment matasos, catifelat ce iti va mangaia buzele, si cu . Machiajul buzelor folosind produse profesionale Sleek Makeup sau NYX cosmetics cu ruj, luciu de buze si contururi de buze disponibile.

Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. De la nuanta de nud pur si moale la rosu chic si mat, gasesti cu usurinta.


Acest ruj cu textura mata este extrem de rezistent ( 8-ore) si nu usuca buzele. Luciu de buze Nyx, rujuri mate, balsam de buze.

Nyx Soft Matte Lip Cream este mixul perfect dintre un ruj intens si un luciu de buze cremos. Un tip nou de pigment matasos, catifelat ce iti va . Ruj Mat Nyx Matte Lipstick,un ruj clasic ce nu se va demoda niciodata,potrivit pentru tot. Lip Cream Matte NYX Profesional Makeup - Addis Ababa.


Soft Matte Lip Cream este mixul perfect dintre un ruj intens si un luciu de buze . Date de Contact: +40314053730- NYX-Park Lake Mall București. Destiny Miranda arată fantastic de bine cu rujul nostru lichid și mat:.


IntenseButterGloss- Combinație magnifică de ruj, luciu de buze și balsam de buze, cu o putere . Date de Contact: +40314053730- NYX-Park Lake Mall București +40341170043- NYX- City.