joi, 8 mai 2014

Elefantul poarta noroc

Feng Shui-ul este o disciplina despre care pare ca toti avem habar, dar daca trebuie sa intram in amanunte, observam ca, in realitate, . Acest simbol Feng Shui poate fi asezat si in hol, insa niciodata cu fata spre intrare. Daca asezam broasca aducatoare de noroc peste elefant .

Iata obiecte aducatoare de noroc in locuinta si in familie! Se stie ca elefantul traieste foarte mult si ca este unul dintre cele mai intelepte . Elefantul fiind considerat un simbol de vigoare, de aptitudini, de putere si importanta si poate fi utilizat pentru a imbunatati norocul capului gospodariei sau a . Elefantul este un simbol protector, alungand grijile si problemele.


Elefantul, singur, se foloseste acasa - pentru norocul urmasilor, acasa sau la birou - pentru a . Statueta elefantului cu trompa în sus aduce în casă noroc și prosperitate. Statueta elefantului cu trompa în jos provoacă descurajare, melancolie, deprimare și . Este un talisman de noroc şi atrage prosperitatea în casa purtătorului. Este simbol al înţelepciunii, puterii şi prudenţei, dar este şi . Deasemenea, in arta feng-shui el este un animal care aduce noroc,.


Oamenii cred de asemenea ca elefantul cunoaste sensul de recunostinta. Feng Shui este intruchipat cu trompa in sus, acest lucru simbolizand norocul bun.


Din numeroasele obiecte care iti poarta noroc face parte si bufnita succesului.