marți, 13 mai 2014

Confidor energy tratament

Confidor Energy 1ml are o dubla actiune, sistemica si de contact (de soc). La circa o ora dupa efectuarea tratamentului, imidacloprid patrunde in plante si . Confidor Energy are o dubla actiune, sistemica si de contact (de soc).

La circa o ora dupa efectuarea tratamentului, imidacloprid patrunde în plante si este . Mod de actiune si utilizare: Confidor Energy are o dubla actiune, sistemica si de contact (de soc). La circa o ora dupa efectuarea tratamentului, imidacloprid . Insecticid Confidor Energy cu actiune sistemica si de contact.

Protejeaza si cresterile tinere ce apar dupa tratament. Confidor Energy este un insecticid sistemic si de contact, din familia produselor Confidor, cu aplicare pe perioada de vegetatie, la rasad sau tratament la sol.


Confidor Energy este un produs complex cu dublă activitate sistemică şi de contact. La circa o oră după efectuarea tratamentului, substanța activă din grupa . La circa o ora dupa efectuarea tratamentului, imidacloprid patrunde ĂŽn plante si . CONFIDOR ENERGY - insecticid cu actiune sistemica, de contact si ingestie. Tratamente aplicate in procesul producerii rasadurilor. Forte, Actara WG, Confidor Energy, Faster CE, Fastac EC, Decis Mega EW, Karate Zeon.


Confidor Energy are acțiune sistemică și de contact (de șoc).

Imidacloprid pătrunde în plantă la circa o oră după tratament și este distribuit spre vârfurile de .