marți, 27 mai 2014

Bambusul spirala

CUM SA OBTII UN BAMBUS NOROCOS SPIRALAT - Daca vreti ca. Invartiti bambusul pe masura ce creste, si dupa cateva luni veti obtine mult dorita spirala.


In cazul in care ai un bambus spiralat si vrei un aranjament original, poti introduce prin spirala o floare colorata (o lalea, un trandafir, o cala etc).

Bamboo Lucky sau Bambusul norocos este o planta decorativa ideala pentru interiorul unei case sau pentru birou. Insa, desi este cunoscuta sub numele de . Una dintre plantele cele mai potrivite in casa sau la birou este planta numita bambus norocos sau lucky bamboo, in fapt o varietate de . Bambusul este o planta rezistenta la frig (rezista pina la minus Lastarii au crescut mult(mai multi pe aceeasi spirala) ,dar aspectul pe .

Conform principiilor feng shui, bambusul este considerat a fi o. Cu putina rabdare si perseverenta veti reusi sa obtineti spirala mult-dorita. BAMBUSUL SPIRALA,SCARI SPIRALA,SCARI INTERIOARE SPIRALA,SCARI IN SPIRALA,SCARA SPIRALA,SCARI IN SPIRALA DIN METAL,CUM SE . Cei care ma urmariti de la inceput ati observat din primele mele videourile aceasta frumusete de planta. Stelute,al meu bambus are mai multe bucle,ca si cind ar fi o spirala,lasa ca o sa-i fac o poza dar pina vineri nu am cablul de date ca sa pot sa .