vineri, 1 noiembrie 2013

Plus tapiterie auto

Materiale textile special tratate pentru utilizare in industria auto. Nuantele culorilor pot fi diferite de realitate din motive tehnice, de la un dispozitiv la altul. Acest lucru tine strict de dispozitivul de pe care se face afisarea .

Compania noastra detine cea mai buna calitate Canadiana de materiale de plus, stofa, imitatie de piele (piele ecologica) si piele naturala. Suntem cel mai mare importator de textile pentru tapiterie, de pe piata Romaneasca. Execut tapiterie auto material textil si piele naturala.


Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto.

Plusuri tapiterie de cea mai buna calitate, importate din Germania si Italia. Plus pentru tapiterie canapele pret metru.


Plusuri tapiterie canapele, fotolii, mobila . Comercializam la metraj materiale originale germane pentru tapiterii auto: stofe,. Comercializam la metraj, materiale originale pentru tapiterii auto: stofa, plus, materiale speciale pt plafon (stofa, puls), piele eco auto (simpla, perforata), piele pt . Materiale textile pentru Tapiterie, Dispunem de o cantitate mare de tesaturi pentru tapiterie.