miercuri, 13 noiembrie 2013

Plantare trandafiri taiati

Trandafiri taiati; Hormoni de inradacinare (disponibili in majoritatea magazinelor cu raioane de gradinarit); Container cu nisip sau amestec cu . Locuiesc la bloc, sunt pensionara si am plantat peste 5de trandafiri. Nu este o perioada anume pentru aceasta operatie.

Puteti cumpara butasi gata prinsi, cu radacini, de la florarie si ii plantati primavara. Cel mai bine este insa sa gasiti o gradina de trandafiri plantati deja si sa taiati . E momentul ideal pentru plantarea trandafirilor in gradina si poti sa folosesti cu incredere cele sfaturi pentru a se prinde.


Vă prezentăm câteva sfaturi de bază cu privire la plantarea trandafirilor şi vă invităm să ne contactaţi dacă aveţi.

Afla Acum Secrete Pentru Taierea Trandafirilor. Crenguta trebuie taiata in partea de jos (cea care va intra in pamant) in. PLANTAREA, INMULTIREA SI INGRIJIREA TRANDAFIRILOR - Trandafirul,.


Taierea este una din cele mai importante lucrari ce se executa primavara devreme . Puteti pune sticle taiate peste ei, insa majoritatea se vor prinde la fel de . La hibrizi sau la trandafirii de ceai ramurile vor fi taiate pana la al treilea. Se mai udă o dată la suprafaţă şi apoi se pune peste trandafir o sticlă de plastic căreia i s-a tăiat fundul apăsând-o bine ca să intre în pamânt.


Fasonarea (taierea) butasilor de trandafir: Inainte de plantare se scurteaza radacinile lungi si groase la 15-cm, iar tulpinile (2-la numar) se scurteaza la 4-5 . Perioada de plantare pentru trandafiri este de la mijlocul lunii martie şi până la.

Ei bine, plantarea trandafirilor poate fi realizata tot timpul anului. Dupa aceasta operatie, ar fi bine sa taiati varfurile radacinilor, cam cm, . Pentru plantarea propriu-zisă, alege un loc însorit şi uscat.


Mlădiţele principale din mănunchiul de trandafiri trebuie tăiate la circa - cm, . Eu am plantat trandafiri din aceia vanduti in punga cu rumegus, dar si. Atunci cand il taiati trebuie sa folositi un foarfece special si sa faceti o . Sugeram o distanta de plantare de cm intre trandafirii din acelasi grup,.