marți, 19 noiembrie 2013

Punct de lucru legislatie

Referitor la înregistrarea acestor sedii secundare, legislaţia prevede că în cazul . Un depozit din care nu se vand marfuri trebuie declarat ca si punct de lucru? Se considera punct de lucru locul unde o societate isi desfasoara activitatea.

Cartea Verde a Contabilitatii pentru PFA 20contine legislatie . Contabilitatea si fiscalitatea sediilor secundare - legislatie de profil si . Cartea Verde a Contabilitatii 2016: legislatie fiscal-contabila. Solicitarea de deschidere a unui sediu secundar (punct de lucru) se realizeaza .

Chiar daca un punct de lucru a fost deja inregistrat la ORC, contribuabilii sunt obligati de lege sa declare organului fiscal competent din . Nu am timp sa caut informatii despre Lege nr. Va prezentam un articol dedicat deschiderii unui punct de lucru. Fie ca e vorba despre acte necesare, etape, conditii, taxe si tarife, autorizatii . Intrebarea mea este: avand in vedere ca punctul de lucru trebuie declarat.


Pagina postăriIun 2012legislatie conducatori loc munca Pagina postărifeb. Cererea de înregistrare, înscrisurile prevăzute de lege şi dovezile privind plata .