marți, 26 noiembrie 2013

Scule electrice olx

Anunturi scule electrice: drujbe, bormasini, rotopercutoare, masini de tuns iarba, aspiratoare frunze, motopompe direct de la proprietari. Plasma Cutter CUT-4 Aparat sudura de taiat cu plasma EDON.


Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice.

Anunturi scule electrice: drujbe, bormasini, rotopercutoare, masini de tuns iarba, aspiratoare frunze, motopompe Bucuresti direct de la proprietari. Anunturi scule electrice: drujbe, bormasini, rotopercutoare, masini de tuns iarba, aspiratoare frunze, motopompe Slatina direct de la proprietari.


Anunturi scule electrice: drujbe, bormasini, rotopercutoare, masini de tuns iarba, aspiratoare frunze, motopompe Ploiesti direct de la proprietari. Anunturi scule electrice: drujbe, bormasini, rotopercutoare, masini de tuns iarba, aspiratoare frunze, motopompe Sibiu direct de la proprietari.

Anunturi scule electrice: drujbe, bormasini, rotopercutoare, masini de tuns iarba, aspiratoare frunze, motopompe Olt direct de la proprietari. Anuntul acesta nu mai este activ - gaseste anunturi asemanatoare in Scule electrice în Bucuresti. Ai 77oferte pentru Scule Electrice, cu preturi bune, Lei. Cumpara Scule Electrice cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Scule electrice ieftine, Scule electrice cauta. Preturi pentru SCULE ELECTRICE CU CABLU de la 4lei.


Bosch,cel putin in scule electrice Makita e praf in ultima vreme,si.

P+(3850mp) si spatii mai mici, toate utilitatile electricitate putere. Suprafata mp; An constructie 2016; Decomandat; Nivel intermediar; In constructie.


Suprafata mp; Semidecomandat; Nemobilat; Utilat partial.