vineri, 22 noiembrie 2013

Mobilier lavoar baie

La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria Mobilier si lavoare pentru mobilier. Preturi pentru Mobilier si lavoare pentru mobilier de la . Avem peste produse in categoria Mobilier baie cu preturi de la 49.

Mobilier baie Sirius, alb, cm, masca si lavoar. Set mobilier cm, alb: masca, lavoar si oglinda. Set mobilier alb Zeus cm, masca, lavoar, dulap+oglinda.


Un set de mobilier de baie contine, in mod obisnuit, o masca de lavoar, unul sau mai multe dulapuri (coloane de depozitare) si o oglinda.

Baze de lavoar si Blaturi - Mobilier de baie - Cel mai mare magazin onlie de Obiecte Sanitare. Depot gasesti mobilier diversificat pentru depozitarea tuturor lucrurilor tale din baie. Lăţime: cm;Bază fără uşi , cu o poliţă, din PAL melaminat alb, lavoar . Atunci când alegi piesele de mobilier pentru baie, ține cont de stil și funcționalitate.


Chiuveta de baie are nevoie de un partener de încredere: o mască de . Alege o chiuvetă de baie, un dulap și accesoriile pentru oaza ta de liniște. De aceea am creat mobilierul și chiuvetele de baie care îţi oferă spaţiu pentru toate lucruile de care ai nevoie, precum si soluţii.