marți, 5 noiembrie 2013

Service it galați

Oferim servicii pe baza de contract sau prin intervenții la cerere chiar la sediul sau domiciliul dumneavoastră. Reparatii calculatoare, laptopuri in Galati-Braila Service IT. Infiintata in anul 200 Blaster Service IT este prima firma din Galati care se ocupa exclusiv de bunastarea calculatorului si perifericelor IT la domiciliul sau sediul . Oferim servicii de reparații calculatoare și reparații laptop în orice zonă din Galati, oricând și la orice oră.


Service calculatoare, depanare calculatoare, instalari sau reinstalari sisteme operare, devirusare, depanare periferice calculatoare, intretinerea echipamentelor . Servicii, afaceri, echipamente firme Reparatii PC – Electronice – Electrocasnice. Descriere Service Reparatii It-Pc-Laptopuri-Tablete Galati.

Sunteti din Galati si aveti probleme cu calculatorul sau cu o componenta a acestuia? Agress Service este parte integrantă a grupului Agress Business din Galaţi şi reprezintă divizia ITC atât pe departamentul de vânzări, cât şi pe departamentul . Va oferim service iT la domiciliu sau la sediul firmei dumneavoastra in Galati.


Nu este necesar sa va deplasati cu PC-ul sau. Compania AttoSOFT ofera service pentru orice tip de casa de marcat si consumabil.


Firme IT Galati - companii software - AttoSOFT . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . BLASTER SERVICE IT, Magazine electronice Galati, afla adresa, telefon, website, program si localizare. Neosoft este un important furnizor de servicii IT pe piata din Galati, fiind o firma specializata in vanzarea, proiectarea, instalarea, administrarea si intretinerea .

Reinstalare Windows - Reparații Telefoane,Tablete,Laptop-uri. BLASTER SERVICE SRL - Galati, GALATI - Infiintata in anul 200 blaster service it este prima firma din galati care se ocupa exclusiv de bunastarea . Echipa IT – Retele Galati ofera solutii tehnice profesionale pentru montarea interfoanelor si a videointerfoanelor la scari de bloc, birou, case particulare. Modalitati de plata: Card Bancar, Numerar.


Reparatii Calculatoare Galati, Mentenanta - Pentru persoane juridice.