marți, 12 noiembrie 2013

Lac protector kober 3 in 1

Produs în 1: -grund şi lac într-un singur produs; -protecţie la UV şi la intemperii; -protecţie la cari, mucegai, albăstreală. Produs in 1: -grund şi lac într-un singur produs -protecţie la UV şi la intemperii. Avantaje: pătrunde adânc în fibra lemnului, asigurând o rezistenţă îndelungată .

Lac protector Extra in stejar inchis l Kober Produs de tip lazura groasa utilizat pentru protectia si colorarea lemnului de diferite esente, exploatat la . Lac protector Extra in mahon l Kober Produs de tip lazura groasa utilizat pentru protectia si colorarea lemnului de diferite esente, exploatat la exterior . Lac protector Extra in stejar kg Kober. Produs de tip lazura groasa utilizat pentru protectia si colorarea lemnului de diferite esente, exploatat la exterior .

Lac protector extra KOBER pentru lemn este un produs pe baza de solventi.

Produsul seria IG 5100F este un lac protector pentru protectia si tratamentul tuturor tipurilor de. Lac Cerat Monocomponent 75l pt parchet. SPOR VILLA YACHT Lac lucios în pe bază de apă este un lac. Lac protector pentru lemn, cu rezistenta ridicata la uzura si umezeala, elasticitate, ceea ce il . Produs de tip lazură groasă pe bază de solvenţi utilizat.


ARACET PT CONSTRUCTII ROST BUC, 00. Kober: cataloage cu reduceri, oferte si promotii de la magazinele tale favorite. Lac protector nuc mediu extra Kober - L. Produs de tip lazura groasa utilizat pentru . Produsul seria IG 5100F-IGeste un lac protector pentru protectia si tratamentul tuturor. Lac alchidic destinat aplicarii pe suprafete verticale decorate cu piatra, pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice si a tevilor, pentru.


Are o actiune imediata si o protectie profilactica.