marți, 12 noiembrie 2013

Capac wc copii cu scara

Caracteristici: Reductorul pentru toaleta cu scarita Kiddyloo este fabricat in Franta. Copilul merge la toaleta asemenea oamenilor mari. Reductoare WC pentru copiii pana la ani.

Scara cu reductor WC si olita (12luni+)Se extinde de la la cm lungime. Marginea din cauciuc asigura o aderenta sporita la capacul deja existent si ii confera o forma atractiva.


Capac WC Family 207195cu reductie copii la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Capace WC .

Olite Produse Asemanatoare cu: Suport wc \ Scara cu reductor wc pentru copii de peste an - PRET. Reductor capac wc cu manere pentru copii. Scara-Şezut de toaletă, cu ajutorul căruia copilul Dumneavoastră va deveni independent în mod rapid şi simplu. Chicco - Forfecuta pentru unghii cu capac ROZ. Cumpara Capac Wc cu adaptor pentru copii, alb la cel mai bun pret. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! Capac pliabil toaleta, ultracompact R0822.


Avem peste produse in categoria Capac WC cu preturi de la 12. Reductorul pentru toaleta cu scarita Kiddyloo este fabricat in Franta.

Comparati preturile magazinelor online la Capace WC gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin. Rotho Scara cu reductor WC si olita (60000xx). Reductor toaleta cu scara cu ajutorul caruia copiii pot folosi independent. Caracteristici: din material plastic de inalta calitate igienic, complet. Reductor capac WC comfort, suporti aderenti Primii Pasi.


Reductorul Chicco cu manere pentru WC ajuta copilul sa faca trecerea de la olita la toaleta intr-un mod simplu si sigur. Reductoare wc si olite pentru BEBE al Tau, comanda online!


BabyNeeds: Magazin online cu articole pentru copii, bebelusi, bebe.