vineri, 22 noiembrie 2013

Preturi mobila galeriile noblesse

Daca considerati ca preturile sunt destul de mari pentru mobila pe care urmeaza sa o alegeti si doriti sa o achizitionati pe cea mai potrivita . Este adevarat, fata de o mobila obisnuita, dintr-un material prelucrat pretul poate fi mai mare, insa daca va ganditi ca o sa reziste mult mai mult . Descopera cele mai frumoase colectii de mobila de lux pentru a-ti infrumuseta locuinta intr-un stil aparte.

Autentifica-te pentru a crea wishlist si a vedea preturile produselor. Galeriile Noblesse, unul dintre cele mai importante magazine de mobilă.


Galeriile Noblesse va prezinta amenajarea unui dinning in stil clasic intr-un spatiu clasic - Palatul. Galeriile Noblesse este unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă de lux.

Despre mobila, mobilier, Galeriile Noblesse pe Kudika. Scaun Peggy, design Peggy Norris , tapiseria din piele, pret la cerere.


Scaun de bar inalt, sezut din plexiglass si picior din aluminiu, pret la cerere. Galeriile Noblesse; Kale Kale - mobilier de baie modern, compact, care fascineaza . Galeriile Noblesse aduc brandul CorteZAR in exclusivitate pe piata din Romania, un brand italian de mobila, care se adreseaza unui. Pretul la mesele inalte poate varia intre 2.