vineri, 15 noiembrie 2013

Glazura alba pentru briose

Articole despre cum se face glazura alba scrise de torturifondant. Glazura alba – o reteta simpla si cu efect maxim ! Este glazura ideala pentru : checuri, turta dulce , prajituri, etc… Glazura alba.

Zilele trecute mi se facuse o pofta incredibila de briose cu glazura, dar pentru ca nu aveam ciocolata in frigider (preferata mea), am hotarat sa . Glazura astfel obţinută se toarnă peste torturi, gogoşi, brioşe, etc. Glazura din albus de ou este ideala pentru turta dulce sau orice fel de fursecuri sau biscuiti.


La alegere se poate colora sau lasa pasta alba.

Briose cu glazura alba din: oua, ulei, iaurt, faina, praf de copt, zahar, cacao, sare, coaja de lamaie, suc de lamaie, lamaie. Imi place, in mod special, fotografia cu briosele cu glazura alba si flori de . O reteta delicioasa de briose cu glazura de portocale din: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare,. Glazura astfel obtinuta se toarna peste torturi, gogosi, briose, etc.


Briose cu zmeura si chips-uri de ciocolata alba. Se pudreaza cu zahar pudra sau se face o glazura alba de post. Glazura Alba Ingrediente albusuri, zahar pudra, zeama lamiie Preparare Se bat.


Briosele se stropesc, dupa preferinta, cu ciocolata neagra sau alba topita. Se pot glazura cu putina ciocolata alba topita.

Daca te trezesti cu musafiri si nu ai cu ce sa ii servesti, poti prepara rapid niste briose cu glazura de ciocolata, care sunt delicioase si ii vor incanta cu siguranta . Ingrediente:Pentru briose:cca 3gr unt moalecca 7gr zaharoua2ml laptelingurite vanili. Tag Archives: glazura usoara pentru briose. Pagina principală Dulciuri Prăjituri Brioşe cu glazură de ciocolată.


Se ornează brioşele cu această glazură şi cu bomboanele colorate.