miercuri, 27 noiembrie 2013

Stalpi iluminat parc

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria STALPI ORNAMENTALI. Preturi pentru STALPI ORNAMENTALI de la 2lei. Producator Stalpi Solari Iluminat Stradal Parcuri cu LED.


Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi - Constructori. Stalpi ornamentali de iluminat gradini, alei, parcuri.

PALAGIO SYSTEM GROUP va pune la dispozitie: stalpi din otel, fonta, aluminiu pentru iluminat stradal, parcuri, rezidential, industrial, gradini, sisteme iluminat . Bramal Light ofera stalpi si stalpisorii ornamentali de iluminat stradal, parcuri, gradini, fabricati din aliaje dure de aluminiu, necorosive. STALPI pentru ILUMINAT EXTERIOR- STRADAL, PUBLIC,PARCURI.


Stâlpi Iluminat pentru parcuri intr-o varietate deosebită din fontă și oțel. Stâlpii de Iluminat parc pot fi adaptați și modificați la cerere.

Stâlpi Iluminat Stradal decorativi din fontă și oțel cu una sau mai multe console. Stâlpii pentru Iluminat sunt cetificați CE EN 40-5:2002. Stalp de Iluminat Metalic Exterior pentru Strazi, Parcuri, Alei. Stalpi Iluminat Stradali, Ornamentali, Clasici cu Brate din Fonta de la Producator. Stalpi pentru Iluminat, Corpuri Iluminat Exterior, Mobilier Urban, Mobilier Gradina si Decoratiuni Exterioare.


Produse din fonta sau aluminiu turnat, confectii . Stalp iluminat metalic cilindric-sudat pt. Model de stalp din otel zincat cu inaltimi de la 3m la 5m.


Ideal pentru: parcuri, gradini, alei pietonale, scoli si. Va oferim stalpi de iluminat din fonta si teava din otel, iar pentru strazile principale stalpi de iluminat echipati complet. Reduceti costurile cu electricitatea prin instalarea stalpilor solari pentru iluminatul exterior al strazilor, parcarilor, curtilor sau exteriorul imobilelor de . Stalpii solari fotovoltaici de iluminat sunt ideali pentru iluminarea unor parcuri, a drumurilor publice, dar si a strazilor sau aleilor din zonele rezidentiale.


Green Cost,producator mobilier urban,stradal si de gradina,va pune la dispozitie toata gama de stalpi iluminat stradal,decorativi,banci,cosuri,piese turnate.