joi, 21 noiembrie 2013

Savini due sebes mobilier pentru baie

Corpuri suspendate si stative Savini Due. Mobilier baie Savini seria 9ECO format din bază cu lavoar si picioare Savini Due cm , uşi şi lavoar consolă 55cm, o oglindă . Pasiune, curaj si responsabilitate în conducerea firmei si în producerea mobilierului de baie.

Fondata în 20SAVINI DUE reprezinta o realitate solida în orasul . MOBILIER BAIE STRADA 5 VOPSIT INTEGRAL ALB, L. Set mobilier Ambra Material: lemn stratificat si lemn masiv de plop Contine: - baza m. Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, a avut în primele . Preturi pentru MOBILIER BAIE de la 2lei. Oglinda pentru mobilier de baie Savini Due 600x570x1mm.


Telefon: Fax: Mobil: 0275027505. Hala unei societăți comerciale din Sebeș, de pe strada Augustin Bena, care produce mobilier, a fost cuprinsă de flăcări, vineri seara. Mobilierele de baie Savini clasice vin cu o serie de avantaje pentru dvs.


Fabrica specializată în producţia de mobilier de baie din lemn, “Savini Due” din Sebeş a demarat, din iunie, extinderea producţiei şi . Savini Due este o companie producătoare de mobilier de baie din Sebeș. Compania produce peste 5de articole de mobilier pentru baie, capace toaleta WC . Content filed under the SAVINI DUE taxonomy.

Mobilier Modern cu usi Cm si lavoar. Fabrica Savini Due din Sebes judetul Alba are o capacitate lunara de productie de circa 8de corpuri de mobiler de baie iar din produse . Hala unei societati comerciale din Sebes, de pe strada Augustin Bena, care produce mobilier, a fost cuprinsa de flacari, vineri seara in jurul .