joi, 21 noiembrie 2013

Electrolux satu mare aragaze

Aspirator; Cuptor cu microunde; Plită; Cuptor; Hotă de bucătărie; Aragaz; Maşină de spălat vase; Maşină de spălat cu încărcare . Descoperiti electrocasnicele Electrolux fie ca sunteti in cautarea unui aragaz, cuptor electric sau plita; fie ca doriti o masina de spalat rufe sau uscator. Satu Mare producătorul suedez realizează aragazuri de 1de.

Electrolux a preluat fabrica din Satu Mare, fabrica de aspiratoare . Fabrica Electrolux de la Satu Mare produce, incepand cu luna februarie a acestui an, o noua gama de aragazuri Electrolux si Zanussi ce sunt . Electrolux este o companie producătoare de electrocasnice din Suedia. București și o fabrică de aragazuri la Satu Mare, la care deține 9 din acțiuni. Fabrica de la Satu Mare a fost preluată în 19și s-a numit până atunci Samus.


Anunturi cuptoare electrice si cu microunde, hote, friteuze, second hand Satu Mare. Gaseste anunturile care te intereseaza si. Electrocasnice Aragazuri, cuptoare si hote.


Electrolux, primarul Iuliu Ilyes a tăiat panglica inaugurală a celui de-al cincilea milion aragaz produs în fabrica . Electrolux Satu Mare a devenit una din cele mai importante fabrici de aragaze din Europa. Aici s-au investit deja de milioane de euro, .