marți, 5 noiembrie 2013

Oala de tuci si oala de lut

Către sora ei de tină: – Ia ascultă, fa, vecină,. Către sora ei de tină: - Ia ascultă, fa, vecină, Ce-om păzi ca nişte cuci, Tot făcând la gură spume? OALA DE LUT ȘI OALA DE TUCI Zise Oala cea de tuci către sora ei din tină: -,,Ia ascultă, fa, vecină, ce-om păzi ca niște cuci, tot făcând la gură .

Atentie : Sa nu fie Oala de lut si oala de tuci ! Daca stiti si morala sa mi-o scrieti mi-ar fi de mare ajutor. In aceasta fabula este vorba despre doua oale una de tuci si alta de lut. Ele doreau sa iasa in lume dar cea de lut nu dorea deaorece se temea .

In aceasta fabula este vorba despre oale de tuci si alta de lut. Ele vor ca sa iasa in lume dar cea de lut nu vrea pentru ca se temea sa nu se . Oala de sarmale de pildă, astăzi poate cel mai folosit și cunoscut vas de lut de la noi, este pusă la treabă doar de câteva ori pe an. Si in final ultima intrebare: oala este data cu bronz.


Cum imi pot da seama daca este din aluminiu sau tuci? Poate nu prea mai este la moda, dar oalele si tigaile de lut au avantajul de a . Cum se pregateste oala de lut pentru cele mai bune sarmale.


Sfaturi pentru utilizarea oalelor de lut.