miercuri, 27 februarie 2013

Taiere smochin

In zonele unde ploua mai des fructele smochinului crapa, de obicei in lungime,. Pentru a le da forma dorita smochinii trebuie tunsi.


Tags: ingrijirea plantelor, smochin, smochin, smochinul, smochinului, cultivare, ingrijire, frig.

Cultivarea SMOCHINULUI in gradina, protejarea smochinului de frig,. Accesați Lucrarile de taiere la smochin - În mod normal, smochinul nu are nevoie de taieri de fructificare. Ca şi gutuii, smochinii nu reacţionează bine la tundere. Cultivarea Smochinului la noi in tara - Înmulțire, plantare, îngrijire. Cultivarea smochinului nu necesită tăieri de fructificare și nici normarea . Avem cele mai bune si mai impotrante detalii despre smochin.


Taierea se face din al doilea an si trebuie sa urmareasca un ax central cu 1-2 . Smochinul - Salut,eu nu stiu sa se faca vreun tratament la smochin. Taieri: - in primii ani se lasa 3-tulpini principale, care se ramifica mai . La tăiere să ai grijă să nu-ți pui mâna la ochi sau la gură, pentru că deși . Insa, indiferent de forma acestuia va trebui sa recurgi la taieri anuale de cosmetizare a arbustului. Smochinul decorativ are un ritm de crestere .