joi, 21 februarie 2013

Cersanit wc suspendat

Avem peste produse in categoria Mobilier baie cu preturi de la 49. Mobilier baie Sirius, alb, cm, masca si lavoar. Lavoare pentru bai mici - Lavoare de dimensiuni mici.

Chiuveta baie marmura Burdur Beige x 13. Urmarim tendintele pentru a va oferi ceea ce va doriti in baia dumneavoastra.


Pretul unui lavoar dublu incepe de la 9Lei si are o dimensiune generoasa de . Masca de lavoar este o piesa extrem de importanta in baia ta; o sa iti povestim.

Masca de lavoar va avea aproximativ aceeasi dimensiune ca si lavoarul si va fi . Alege o chiuvetă de baie, un dulap și accesoriile pentru oaza ta de liniște. BRÅVIKEN lavoar dublu, alb Lăţime: 1cm Lățimea corpului de chiuvetă: 1cm. De această dată vă oferim tips and tricks despre mobilierul de baie. Dimensiunile chiuvetei Classic sunt adaptate să formeze baza fiecărei camere de baie.


Dimensiunile variază de la chiuvete mici ideale pentru spațiile mici de . Intra pe site pentru promotii la Chiuvete baie. Lavoar cu piedestal Royal Althea stil clasic.


Set vas WC suspendat, cu capac soft close, Omnia Arhitectura.

Ianuarie - Decembrie economiseşti: 54. Tip: vas wc suspendat Culoare: alb Proprietati: usor de curatat tehnologia CleanPro, strat protector impotriva depunerilor. Vas wc suspendat din portelan Roca Debba cu evacuare orizontala.


Cersanit prezinta tehnologia sa inovatoare CleanOn într-o versiune noua usor de utilizat si functionala. Straduindu-se sa ofere o functionalitate . Un scurt video pentru un montaj de la desfacerea produsului din ambalaj pana la utilizare.


Acest produs este dintr-o oferta anterioara. Culoare: alba; Diametru gaura evacuare vas: 1mm; Material: Ceramica; Dimensiuni: 3x 3x 5mm; Model Delfi; Distanta intre gaurile de prindere . Vas wc suspendat Easy + capac cadere lenta. Montare: cu capac WC + rezervor ingropat . Poate fi completat cu un capac de toaletă din duroplast antibacterian DELFI (K98-0001), sau cu un capac din .