vineri, 22 februarie 2013

Solutie curatat canapele piele naturala

O piesă elegantă în orice casă, canapeaua din piele nu are rival în categoria pieselor. Aşadar, dacă nu ştii cu ce se curată canapelele din piele, citeşte.


Nu utiliza orice produs de curatare pentru canapeaua de piele, unele pot.

Curatare canapea piele Timisoara - Spalatoria Super Clean! Apă + săpun cu glicerină – iată încă o soluţie ce-ţi va face canapeaua ca nouă.


Living cu canapea din piele neagra si canapea din stofa alba.

Intrebare: Cu ce solutie se curata si hidrateaza canapeaua din piele naturala? Home : Produse intretinere canapele piele - Utilaje reparatii incaltaminte. DETACHEUR CUIRS TEXTILES Solutie puternica pentru curatat piele si stofa. In living am un set compus din fotolii si o canapea din piele crem.


O solutie ieftina si la indemana pentru curatat canapele din piele este . Oct 2007intretinere canapele de pielepostăriNov 2006Intretinere piele ecologicapostărifeb. Sept 2002Mai multe rezultate de la forum.


Produs de curatenie eco pentru curatat piele si. Pagini similareCuratare piele naturala si vinil: geaca, pantofi de piele, cizme, genti, posete de piele,.

Solutie BIO-ECO - produs de curatenie pentru curatarea articolelor din piele. Canapeaua de piele atrage praful si mizeria, insa daca o vei curata in.


Sterge canapeaua cu o laveta inmnuiata in aceasta solutie. Pielea de pe canapea va ramane perfect curata, lipsita de mirosuri.