duminică, 10 februarie 2013

Orasul bruxelles

Acest articol se referă la Bruxelles, capitala Belgiei. Pentru regiune ca entitate federală, vedeți Regiunea Capitalei . Bruxelles a fost numit in secolul al VI-lea orasul mlastinilor, in aceeasi perioada s-a si dezvoltat pe ruta comerciala dintre Koln si Bruges.

Bruxelles (olandeza: Brussel, franceza: Bruxelles, germana: Brüssel) este capitala Belgiei si a Regiunii autonome Bruxelles, dar si una dintre cele trei capitale . Harta si planul orasului Bruxelles in Bruxelles-Capitale în Belgia. Orasul Bruxelles apartine regiune Bruxelles-Capitale. Orasul Bruxelles se intinde pe o suprafata de 16km² si numara 1.

Ghid turistic Bruxelles - Ghidul turistic al orasului Bruxelles din Belgia. Toate obiectivele turistice, muzeele si atractiile ce trebuiesc vizitate in Bruxelles.


Bruxelles este un oras cu o istorie bogata care inca este scrisa iar in viitor orasul pare sa ocupe un rol tot mai important. Notorietatea oraşului Bruxelles, capitală culturală europeană în anul 200 este dată de instituţiile de decizie ale Uniunii Europene care îşi au .