joi, 28 februarie 2013

Calcul metri patrati pereti

Am un perete cu lungimea de m si latimea de m vreau si eu sa aflu. Astept raspunsuri si vreau sa stiu si cum ati calculat . Daca vrem sa calculam suprafata peretilor dintr-o camera, putem proceda.

Calculul ofera in mod simplu si eficient consumul mediu specific pentru peretele de zidarie. Pentru a calcula mai multe tipuri de pereti va rugam apasati butonul “adauga perete”.


Indepartati mobilierul de langa pereti, pentru a putea masura lungimea peretilor, fara. Etichete: suprafata camera, calcul suprafata camera, metri patrati camera.

Selecteaza numarul de suprafete din casa, introdu parametrii lor si calculeaza necesarul de vopsea. Sa luam drept exemplu un perete cu inaltimea de 2. Calculul consumului de vopsea lavabila economica de interior “Neomatt” pentru zugraveli interioare cu grad mare de alb si pret avantajos. Calculul de pereţi, tavane sau partiţii de gips carton.


Pentru aceasta, se precizează rata de consum pe metru pătrat N N N N4. Daca doriti orice alte variatiuni va stam la dispozitie pentru calculul aferent.


Exemplul 3: Placare perete despartitor pe structura metalica 50mm Suprafata = 100mp.