miercuri, 13 februarie 2013

Eliberare duplicat certificat de nastere

Eliberarea, la cerere, a certificatelor de nastere(Duplicat). Certificatele de stare civilă se eliberează persoanelor îndreptăţite, odată cu întocmirea unui act în . Actele necesare pentru eliberarea duplicatului sunt :Certificatul de nastere al unei persoane decedate.

Oct 2013Duplicat certificat nastere Pagina postărifeb. Eliberarea duplicatului certificatului de stare civilă - Serviciul Stare Civilăstarecivila. Duplicatele certificatelor de stare civilă se eliberează cetăţenilor la solicitare şi.


Duplicate de pe actele de stare civilă se pot elibera în caz de pierdere, furt sau.

Certificate de naştere şi de căsătorie, se eliberează la cererea titularilor; . Eliberarea duplicatul certificatului de naştere. Cerere eliberare duplicat certificat de nastere, casatorie prin procura. Informaţii şi acte necesare pentru eliberarea certificatul de deces de la primărie, costuri şi model de cerere tip.


Acest birou se ocupă cu eliberarea duplicatelor după actele de stare civilă, respectiv certificatele de naştere, căsătorie şi deces. Duplicate de pe actele de stare civilă se pot elibera în caz de pierdere, furt sau distrugere.


Certificatul de naştere şi de căsătorie, se eliberează la cererea . Certificatele de nastere sau de casatorie (pierdute, sustrase, degradate) intocmite in.