luni, 18 februarie 2013

Cai de tractiune 2015

Concurs tracţiune cai - Draft Horse Pull Contest (Gura Humorului, Bucovina, Romania, 2015). Cai de tractiune 20- Strehaia parea I. Concurs tracţiune cai - Draft Horse Pull.

Botezul Cailor de la Slătioara 201 tradiţie ajunsă la a 22-a ediţie. Fermierii din Suceava vor să omologheze calul de tracţiune bucovinean. Vor recunoaştere internaţională pentru această rasă şi spun că .

Concursul de tractiune pentru cai este cea mai spectaculoasa parte din cadrul Festivalului Ecvestru de la Rasnov. Crescatori de cai din toata Romania au concurat ieri la proba regina a.

Cei mai puternici cai au facut spectacol pe Valea Cetatii din Rasnov - 06. Cea mai grea proba a fost cea de tractiune, in care caii au fost pusi. In Alba rata somajului a crescut si a ajuns la la finele anului 2015. Pereche armasari murgi Varsta: ani Semigrei, cai de tractiune Folisiti: la padur. Tags: Abru apuseni, cai, concurs hipo, frumosi, Puternici. EBhj3QS1UJan 2 20probe de cai 20danut la saros. Anunturi gratuite pe publicu cai de vanzare si cai de tractiune.


Categorie: Animale de ferma - Cai Locaţie: Harghita, Capalnita Vand cal. Astfel, săriturile peste obstacole, demonstraţiile de dresaj, cascadoriile, parada trăsurilor sau concursurile de tracţiune au reprezentat adevărate show-uri oferite .