miercuri, 20 februarie 2013

Bucatarii rovere pret

Pentru cei ce-si doresc o bucatarie de calitate, italieneasca, cu livrare imediata noi oferim in premiera pe piata romaneasca un concept unic: Bucatarie . Transformand cele mai noi tendinte din design intr-o realitate unica si plina de personalitate, bucatariile noastre creeaza o atmosfera stilata – perfect in ton cu . Canapele; Living; Bucatarii; Paturi; Dressing; Camere Copil; Accesorii.

Preturile sunt exprimate in euro si nu contin TVA.

ITALIAN HOME Preturile sunt exprimate in euro si nu contin TVA. Modele de bucatarii - Mobila de bucatarie 20- Kitchen.

Blat melaminat termorezistent de grosime mm. S- Mobila bucatarie moderna, cu fronturi lucioase. Atunci cand esti in cautarea unui cadou de nunta, la un pret accesibil,. CONTACTEAZ ROVERE MOBILI I UNUL DINTRE DESIGNERII NO TRI VA FI LA DISPOZI IA TA PENTRU A STUDIA ÎMPREUN NOUL STIL AL CASEI TALE!


Rovere Mobili - teapa romaneasca cu pretentii italiene - gabriela_tm,. Mobila de bucatarie Rovere este realizata din pal melaminat 18mm cu o combinatie de culori pentru finisaj din fag si . Mobila bucatarie la comanda din PAL melaminat de mm Kronospan, Interspan, Lesna sau Egger Austria.


Alege o bucatarie de la Essenza Mobili si vei beneficia de personalizare a mobilei, livare rapida si montaj profesional al bucatariei tale. Exemplu de bucatarie modulara la comanda FlexiMax Instant 255. Standardizarea conduce la un pret foarte bun, imbatabil la acest nivel de calitate. Culori usi: Rovere Louisiana (jos) si Rovere Ferrara (sus).


De mentionat si cei de la Casa Roma sau Rovere Mobili – sunt. Mi-a facut mobila de bucatarie MDF roz cu blat Corian la pret cu mai .