joi, 21 februarie 2013

Barca mariner 3

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria BARCI PNEUMATICE SI . Descriere Barca gonflabila Mariner Intex Ponton Mariner Set 2x 1x cm INTEX Intex Mariner gonflabile dimensiunea de 2x . Caracteristici: Barca are o constructie super dura si foarte puternica.

Este facuta din straturi separate pentru durabilitate si rezistenta. Detin aceasta barca Intex Mariner Inflatable Boat Review by Rubber.


Ma decisesem la un hangkai de cp, un motor modest si de slaba . Pagini similareBarca gonflabila Mariner III Intex 683este ideala pentru navigarea pe mare, rauri sau lacuri.

Barca gonflabila Mariner III pentru persoane Intex 683are dimensiuni reduse astfel incat poate fi transportata cu usurinta atunci cand doriti sa o luati in . Alege din oferte pentru barca mariner 3. Barca mariner - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Here is a first look at the Mariner Inflatable Raft by Intex.


Este o barca de pescuit, gonflabila, ultimul model MARINER ( respectiv 4), de persoane (duce 4de kg), lungime m, suporta un motor . Producator: Intex Model: Mariner III (68378) Descriere Barca gonflabila Mariner III pentru persoane Intex 683Barca gonflabila Intex 683este perfecta . Auto, moto si ambarcatiuni Ambarcatiuni. Barca Mariner si motor OBM 62 cm 3.

Barca Intex Mariner cu posibilitate de comanda online. Barca va fi folosita exclusiv pe lac cu cel mult persoane la bord. Mariner urmatoarea barca mai buna ca si asta o vei gasi la o . Arc de la starter compatibil cu motoarele de barca Mercury Mariner cu puterea si C. Barca gonflabila Mariner III Intex 683cu vasle si pompa Barca gonflabila Mariner III 683de la Intex este ideala pentru.


Mariner de la INTEX, are chila gonflabila si nu e ovala ! Ca si barca, am optat spre una noua, si anume un intex mariner pe care am. Ca si motor mi am cumparat un mercury de cp, in doi timpi .