joi, 14 februarie 2013

Loc de joaca baneasa mobexpert

KIDDO Play Academy Bucuresti, un loc de joaca altfel! Băneasa Shopping City), BUCUREȘTI, ROMÂNIA.


KIDDO PLAY ACADEMY, Soseaua Bucuresti-Ploiesti 44C, in cadrul . Mobexpert, afacere controlată de Dan Şucu, . Un loc de joaca extraordinar,suntem foarte mulțumiți. Locul de joacă în care ţinem pasul cu energia piticului tău.


Un loc de joaca inedit, mai de graba un loc de testare a abilitatilor prin joaca.

Situat in zona Feeria-Mobexpert la etaj din Baneasa Shoping City, este spatios, . De curând am experimentat un loc de joacă numit Kiddo Play Academy, sitiuat undeva în complexul Băneasa. Denumire firma: Kiddo Play Academy Baneasa. Categorie: loc joaca, Locatie petreceri copii. Locuri de joaca din sector Bucuresti care organizeaza petreceri pentru copii: datele.


Iata cateva sugestii de localuri cu loc de joaca, pentru ca toata. Bucuresti (in cladirea Mobexpert Pipera). Locuri de joaca pe langa Mobexpert in Bucuresti: Balonul Copiilor, LEGO, Gymboland. Top Locatii, Restaurante si Locuri de joaca pentru petreceri copii in Bucuresti si Ilfov. Zona: Băneasa Shopping City Recomandare . Bucureşti-Ploieşti 44C Sector 013696.


Parcare gratuită; Loc de joacă; Rampă; Lift; Galerie comercială. O superlocaţie gândită de un Creier de Copil, desenată de o Minte Înţeleaptă şi construită de un Meşter Vrăjitor! S-a deschis cel mai mare loc de joaca pentru copii din Bucuresti.


Unde ar fi mai bine la Mc'Donalds sau la Mobexpert? Prea multe detalii nu stiu,dar am auzit ca e super,au si loc de joaca amenajat.