miercuri, 27 februarie 2013

Oringe ro 10 ani

Vara asta Millidge şi Doig împlinesc ani, iar noi vrem să-i ajutăm să pregătească cel .

Aniversarea de ani cu Millidge si Doig aduce dorinte implinite. La aniversarea a zece ani a companiei Orange, Millidge şi Doig îi invită.

Aniversarea de ani cu Millidge și Doig aduce dorințe împlinite. La aniversarea a ani a mascotelor Millidge si Doig, Orange iti. De ziua ta, Orange îţi împlineşte o dorinţă câştigătoare în valoare de.


Orange PrePay sărbătorește ani de distracție împreună cu Millidge și Doig cu o ofertă aniversară care aduce de zece ori internetul inclus . Pentru aniversarea lor, vin cu distractie inzecita si o oferta de nerefuzat :) La multi ani Millidge!

Astfel, în perioada iulie – august, clienții Orange PrePay sunt invitați să decoreze tortul aniversar alături de ei pe orange. Telefoanele care sunt evaluate sub euro primesc automat un voucher de euro.


Fetitele, in varsta de un an, respectiv trei ani, au murit intoxicate cu fum, dupa ce . In perioada iulie – august, clienții Orange PrePay sunt. Orange și celebrele personaje Millidge și Doig se desfășoară în perioada iulie - 28 . Cei de la Orange anunță un concurs legat de aniversarea Millidge și Doig,.


Orange: aniversarea de ani cu Millidge si Doig continuă, săptămânal prin tragere la sorți este îndeplinită o dorință câștigătoare în valoare . Orange Film este un serviciu al operatorului telecom ce a împlinit ani, iar câteva date statistice ne-au fost oferite sub forma unui infografic.