miercuri, 13 februarie 2013

Masa extensibila pret

Mobila Masa sufragerie extensibila lemn masiv stejar, culoare stejar. Alege din oferte pentru masa extensibila. Masa extensibila - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Masa extensibila din Mese Sufragerie de la producatori, importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Cumpara Mese bucatarie de la eMAG la preturi avantajoase. Masa sticla extensibila, Mutano, MO500 culoare crem, desen Fluturi wenge.


Cu cele extensii suplimentare de sub tăblie masa se extinde pentru 4-8.

Masa dreptunghiulara extensibila cu margini rotunjite. Masa dreptunghiulara extensibila cires 105x68x77. Descriere: Este un set de sufragerie compus din masa extensibila Europa si scaune tapitate MD 109. Feronerie rabatare placa centrala masa extensibila fara cadru 642. Sina glisare telescopica masa extensibila L6mm. Din cauza spatiului limitat din locuinte, de multe ori masa de sufragerie nu mai are loc acolo.


Va prezentam mese extensibile pentru orice . Masa rotunda pentru bucatarie sau living, extensibila , nuante variate, diamteru 1cm. Masa extensibila, prevazuta cu sistem extensie metalic, cu dubla utilitate, nuante variate.

Mese de Bucatarie, scaune si mese extensibile din sticla, tapitate in piele, PAL, Metal sau lucrate manual din lemn. Preturi, Oferte si Promotii mese Dining sau . Masa extensibila la pretul de 9Lei, la comanda pe orice dimensiune si culoare la Casa 20IMPEX SRL. In Petrosani, cele mai bune oferte de Masa extensibila cu promotii, cupoane cu reduceri de imprimat, afacere si vouchere. Dimensiuni blat masa: L x l: L totala deschisa = 26mm, L totala inchisa = 16mm, latime = 10mm.


Este o masa de sufragerie extensibila pentru maxim 12 . Masa extensibila realizata integral din lemn masiv de fag. Pret culori + foita aur: 42- 48lei in functie de culori.


Alege din sute de articole de mobila si decoratiuni la preturi avantajoase.