marți, 19 februarie 2013

Purificarea bijuteriilor

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit la Draga mea prietena metodele prin care poti purifica bijuteriile de energii negative. Bijuteriile trebuie purificate, indiferent de ce forma au.


Trec prin mai multe maini si fiecare persoana isi lasa amprenta asupra lor.

Lantisorul il pui intr-o oala cu litri de apa, in care pui 2de grame de sare de mare. ALEGEREA: Alegeti cristalul potrivit sau treceti in revista bijuteriile cu pietre.


PURIFICAREA: Dupa ce toate impuritatile au fost indepartate, asezati piatra . Descoperiti lumea magica a bijuteriilor unice Indra!

Razele soarelui sau ale lunii sunt foarte potrivite pentru purificarea cristalelor si pietrelor. Fie că este vorba de purificarea unui obiect care a fost folosit de mai multe. Bijuteriile din aur, dacă sunt păstrate în condiții normale, își pot păstra exact. Pentru a reda bijuteriilor luciul initial, frecati-le cu o bucatica de vata pe care ati pus pasta de.


Top plantele care purifica aerul din casa. Aurul, argintul, plantina, perlele sau pietrele pretioase au nevoie de o ingrijire speciala pe toata durata vietii lor.