miercuri, 27 februarie 2013

Liliac inmultire

Toate varitatile de liliac drajoneaza abundent, adica apar pui pe langa planta. Iris, eu am inmultit liliacul prin despartirea puilor de tufa-mama, . Intocmirea unui catalog al metodelor de inmultirepostăriSept 2008Tipuri de butasipostăriIan 2008Mai multe rezultate de la egradini.

Inmultirea Liliacul se multiplica prin seminte sau butasi semilemnosi cu talon, care se preleveaza vara: se planteaza intr-un amestec de turba si . Liliacul se inmulteste prin seminte, dar si prin butasi semilemnosi. Ai nevoie de o crenguta proaspat tataia de la o alta specie de liliac pe care .

Se înmulţeşte prin butaşi (recoltaţi în uscat, toamna), uneori prin despărţirea. Liliacul se înmulţeşte prin seminţe, drajonare şi marcotaj, dar . Floarea Liliacul (Syringa vulgaris) : Ingrijire - Inmultire - Taiere - Conditii de crestere - Poze cu flori de liliac - Proprietati ornamentale . Perioadele de gestatie la lilieci sunt relativ lungi, fiind cuprinse intre de.


Unele specii mai mari de lilieci din subordinul Megachiroptera si liliecii . Cum se ingrijeste liliacul, cum se uda liliacul, cum se taie liliacul. Gradina: Liliacul de vara - inflorit pana toamna tarziu.


Se inmulteste foarte usor prin butasi taiati iarna, cand se efectueaza si rarirea tufei.