miercuri, 2 mai 2012

Sina electrica perdele pret

Sisteme electrice Glydea pentru draperii, cortine, perdele. Motorul de permite actionarea unei perdele de kg pe o sina de maxim m,.


Sistem electric,decoratiuni,perdele,draperii,accesorii,sisteme de prindere.

Sine electrice Mottura pentru perdele si draperii de mici sau mari dimensiuni. Sinele cu actionare electrica (prin buton sau telecomanda) sunt realizate pentru . Se poate actiona atat prin telecomanda inclusa in pachet, cat si prin programarea sinei cu ajutorul unui.


Goelst sunt disponibile în categorii: Şine pentru perdele operate manual, prin şnur, perdele electrice, jaluzele romane şi draperii panou.

Preturi pentru GALERII, SINE, SISTEME, INELE, CAPETE de la lei. Capac mascare surub pentru sina perdea 420. Un sistem inovator ce sporeste utilitatea practica a perdelelor si.


Pretul orientativ pentru sinele electrice variaza intre 3si 9de euro pe . Descopera o gama variata de galerii pentru perdele, de la cele clasice cu bara de lemn, la solutii moderne, cu sina sau metalice. Cu automatizarea Somfy, jaluzelele si perdelele pot fi manevrate din telecomanda! Somfy îţi motorizează draperiile cu o opţiune pentru perdele electrice.


Avem peste 1produse in categoria Galerii, sine, accesorii cu preturi de la 0. Avem peste 2produse in categoria Perdele si draperii cu preturi de la 14.

Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! AnnaDesign-design interior, Perdele, draperiile, galeriile sau sinele electrice cu telecomanda sint elemente importante in designul interiorului Dvs.


Vreau sa-mi calculati pretul pentru sina perdea aluminiu dubla, cu sistem (snur) . Sinele 1sunt pentru perdele si draperii cu greutate mica si medie. Preţurile echipamentelor electrice includ timbrul verde.