marți, 22 mai 2012

Ce inseamna al saselea simt whirlpool

Tehnologia Al 6-lea Simt de la Whirlpool monitorizeaza automat. Tehnologia Al 6-lea Simt a aparut pe piata din tara noastra in urma cu peste ani. De atunci, Whirlpool a dezvoltat aceasta tehnologie si s-a .

Whirlpool a lansat o nouă gamă de maşini de spălat cu tehnologia Al 6-lea Simţ. Aceasta înseamnă că temperatura de spălare poate fi redusă la un minim . Cea mai vanduta masina de spalat rufe este produsa de Whirlpoop, beneficiaza de functia al saselea simt, este slim, are capacitatea de kg, . Echipamentele inteligente cu Al 6-lea Simt Whirlpool se adapteaza oricaror nevoi.

Printr-o auto-reglare constanta, aparatele electrocasnice permit co. Masinile de Spalat WHIRLPOOL cu al saselea simt, au la baza economia de resurse, economie realizabila cu ajutorul unor principii, inovatii pe . Masina de spalat Whirlpool al 6-lea simt - Salut la toata lumea, Tocmai mi-am.


Masina e montata corect, nu e pusa stramb, nu se misca. Tehnologia al 6-lea simt : masini de spalat Whirlpool.


Acum e randul masinilor de spalat rufe Whirpool sa fie descrise in detaliu. Masini de spalat rufe Whirpool cu tehnologie proprie Al 6-lea Simt . Whirlpool a lansat în România Tehnologia Al 6-lea Simţ Fresh Control, o soluţie unică în România, care adaptează şi controlează temperatura .