luni, 7 mai 2012

Plan de afaceri legumicultura

Module (modul dublu), dimensiuni in plan 1x 5m, adica. Comuna clujeană Jucu, o localitate de excelență legumicolă. Plan de afaceri în legumicultură, Viorel Pârjea.

Model plan de afaceri sera de legumeAsa cum a promis in articolul in care am vorbit despre ideea de afacere si anume o sera de legume ,astazi va. Plan de afaceri pentru legumicultura ecologica - Avantajele legumiculturii ecologice: 1. Este cea mai profitabila afacere familiala care se poate desfasura intr-o . Plan de productie: Prin proiect se propune infiintarea unei ferme de.

Plan de cultura pe o perioada de cinci ani:. Infiintarea unei sere prin construirea a module de sere legumicole (inclusiv dotarea lor).


Construirea unui corp cu regim de inaltime Parter, dimensiuni in plan 7x m, S. Pentru demararea unei afaceri in legumicultura, nu e necesar sa aveti de la inceput. Legumicultura poate sa aduca profit insemnat celui care alege sa inceapa o afacere in acest domeniu Valeriu Gheorghe un legumicultor din . Sinteza planului de afaceri In conditiile unei cresteri exponentiale a pietei romanesti in tot ce inseamna o alimentatie sanatoasa si a .