luni, 21 mai 2012

Despicator lemne youtube

Despicator lemne, antrenat de motor electric. Va oferim de pe stoc conuri filetate pentru despicat lemne, fabricat din otel carbon tratat termic dupa.


Pentru detalii si contact apelati: 07773 Jurca.

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Informatii generale: Despicatorul de lemne electric Hecht 68 30W, t este cunscut ca un despicator electric de lemne cu diametre de pana la 4mm, . Despica bustean cu lungimea maxima de 1000mm si diametrul maxim 500mm.


Va propun un nou proiect si anume un despicator de lemne foarte util pentru cei care.

M-am documentat un timp pe dupa tipul de model care mi s-ar . Cine are idee despre confectionarea unui despicator de lemn de foc actionat hidraulic? Consider ca este cel mai simplu si eficient dispozitiv de spart lemne.


Se poate și fără topor, secure, transpirație. Nu că n-ar fi plăcută această activitate pentru noi, orășenii, care ocazional ajungem față în față . Despicator electric de lemne HECHT 637 15W.


Despicatoare hidraulice pentru lemne - danutlupu, on 22nd February. Asa cu un despicator e usor de taiat si prin primavara cand e mai uman.


Salut,vreau sa construiesc un despicator de lemne pe motor electric si reductor.

Stroia Product - Despicator de lemne Spaltaxt Spezial Posch Leibnitz -. Despicator lemne,cu cremaliera si pinion. Despicator de lemne cu reductor 00:01:18. Hecht 60Despicator de busteni electric 22W, presiune maxima t. A fost elaborat un nou design de topor care, folosindu-se de bine-cunoscutele legi ale fizicii, taie din timpul în care se taie lemnul cu un topor .