luni, 7 mai 2012

Pavele pret manopera

Montam o gama larga de pavaje,pavele dale pentru pavaj care sa satisfaca cele mai exigente cerinte si in acelasi timp cel mai bun raport . LISTA CU PRETURI PENTRU MANOPERA LUCRARI DE CONSTRUCTII.

Oferta pentru manopera montat pavaj 1m². Preturi in constructii 201 orientative, pe categorii de lucrari si defalcate pe material, manopera si utilaj - Manopera constructii.


Afla care sunt preturile pavajelor, preturi pavele, pavaje preturi si altele,.

M-am tot uitat pe net si am vazut pretul acestor dale, insa pe mine ma intereseaza cat costa practic pe mp, adica: pavele, nisip, manopera. Costul unei lucrari de montare a pavelelor difera in functie de. Acestea au un preţ de aproximativ 20- mai mare.


Manopera pentru un metru pătrat de pavele este de aproximativ 16-de lei. Montaj pavele, montaj dale, fixare borduri de beton. Constructii parcari, alei pietonale, trotuare.


Pavaje din dale, montare pavele, dale vibro presate, borduri din . Montaj pavele de la prestatori servicii, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Pavele=60-70leimp manop+mat,Piatra naturala=70-80leimp manop+mat Detali e-mail . Va oferim la cele mai bune preturi servicii de montaj pavaj curti, montaj pavaj trotuare, montaj borduri,turnat beton, decopertare pamant,turnat trepte, ridicat porti.