vineri, 25 mai 2012

Capsule de pelin

Capsulele de pelin sunt foarte eficiente, deoarece păstrează intacte proprietățile curative ale plantei, pentru că țin ascuns gustul neplăcut al . Capsulele de pelin sunt recomandate in afectiuni precueliminarea parazitilor intestinali (Giardoza, Oxiuraza, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic), etc. Capsulele de Pelin au in compozitia lor vitaminele Bsi C, acid malic, clorofila cu efect antiseptic, antidiareic si reduc febra.

Pelinul este una dintre plantele ce sunt la îndemâna noastră însă puțini din noi. Pelinul se poate asocia şi cu tinctura de nucă neagră americană.


Pentru doza de atac (cei cu tumori),ştie cineva câte capsule de pelin şi . Capsulele de pelin sunt un bun adjuvant în afecţiunile aparatului digestiv (gastrite hipoacide, anorexie, vomă), edeme, parazitoze.

Programul de deparazitare: Tratamentul dureaza de zile si consta in capsule de PELIN, CUISOARA SI NUCA NEAGRA. Ingrediente: Pelin (Artemisia absinthium).

Artemisia Annua 425mg - Pelin Dulce Antitumoral capsule Pelinita. Oferte produse si servicii: capsule pelin. Producatori, distribuitori, furnizori - Pelin capsule - Favisan, Pel. Acest tratament contine cate un flacon de tinctura din coaja de nuca neagra, capsule de pelin, capsule de cuisoare si niacinamida.


Prospect Pelin capsule Efecte: Excitant al secretiei gastrice, antiinflamator al mucoasei gastro-int. Excitant al secretiei gastrice, suport pentru cresterea apetitului, reduce procesul inflamator al mucoasei gastrointestinale, protejeaza corpul de paraziti, mareste . Cunoscut din vremuri stravechi, folosit frecvent ca planta de leac la daci, la romani si la greci, primele mentiuni scrise despre pelin se afla in niste papirusuri . Planta extrem de populara printre romani, pelinul e prezent nu doar in medicina sateasca, ca leac sigur pentru stomac si ficat, ci si in poeziile populare, unde .