vineri, 11 mai 2012

Culori in camera bebelusului

Camera bebelusului trebuie sa fie cat mai aerisita si luminoasa. Fiecare culoare este frumoasa in felul ei si are o semnificatie si o influenta unica pentru copilas.


Psihologia culorilor pentru camera copilului.

Aflați cum culorile pot afecta comportamentul copilului. Cand decoram o camera , alegem culorile . Culorile tari, combinaţiile puternice îi atrag şi fascinează pe cei mici. Dar ce faci atunci când copilul tău te roagă să-i vopseşti camera în culoarea lui preferată, .

Descoperă idei de design interior pentru camera copilului. Cu savana culoare te inspiri şi creezi camera copilului ideală in culori minunate! Culorile din camera copilului influenteaza emotiile, starea de spirit, ajuta la dezvoltarea inteligentei, au rol linistitor sau, din contra, stimuleaza . Copiii în general iubesc culorile stridente, dar nu e întotdeauna o idee bună să zugrăviti camera copilului folosind culorile sale preferate.


Camera bebelusului ii va defini personalitatea si depinde numai de tine sa alegi cele mai potrivite culori si piese de mobilier, astfel incat . Culorile reci fac camerele sa para mai mari si aduc un sentiment de calm. Alegerea culorilor pentru camera copilului trebuie facuta cu atentie deoarece acestea pot influenta predispozitiile sale pentru.