joi, 31 mai 2012

Vopsea de par garnier

Găsirea vopselei pentru păr de la Garnier perfecte pentru dvs. De peste de ani, Garnier creează vopsele de păr unice și le combină cu ingrediente . Vopseaua pentru păr Color Sensation de la Garnier este o vopsea pentru păr cu textură de cremă cu o aromă florală încântătoare care vă stimulează simțurile .

Vopsea de par, accesorii Garnier la eMAG. Transforma vopsitul intr-o experienta placuta, folosind vopseaua de par de la Garnier!


Cu sau fara amoniac, acopera firele de par albe, rezultand o culoare . Garnier Color Naturals: culori intense, fara par degradat Imbogatita cu uleiuri.

Garnier Color Naturals: crema coloranta imbogatita . Totul despre modul in care m-am vopsit cu Garnier Olia: cum a fost procesul in. Am amestecat bine totul si m-am apucat sa mi-l pun pe par, cu . Vopsea Garnier Color Naturals 1blond natural super deschis.


Garnier Color Naturals este o crema coloranta. Garnier Olia este prima vopsea de par care contine uleiuri naturale () ajutand foarte mult la procesul de colorare.


Garnier vopsea de par Color Naturals 1Icy Iridescent Blond.