marți, 15 mai 2012

Copaci care alunga tantarii

Salvarea nu sta in vreun produs miraculos, ci intr-un… copac. De la Gradina Botanica din Bucuresti poate fi cumparat copacul care pe o raza . Când alegi însă un astfel de copac care alungă ţânţarii trebuie să iei în considerare creşterea rapidă şi dimensiunile plantei.

Mai e putin pana vine vara, iar imediat ce se incalzeste putin mai tare tantarii incep deja sa isi faca simtita prezenta. Lista de plante anti-tantari usor de cultivat in gradina sau unele dintre ele, chiar in. Plante care alunga tantarii – cand natura ne sare in ajutor.


Mai fetelor cica ar exista un copac care este antitantari.

Aceste plante care alunga tantarii iti fac viata mai usoara, limiteaza consumul de chimicare de sinteza clasice pentru indepartarea acestor . Bun pentru tine în bucătărie, şi bun şi pentru alungat ţânţarii. Vara, cu ferestrele deschise sau semideschise, somnul este adesea tulburat de atacul tantarilor.


Lemongrass (Cymbopogon citratus) – este cea mai cunoascuta planta care alunga tantarii. Extractul de Lemongrass este ingredientul natural . Mi s-a parut asa frumos acest copac, incat am inceput sa caut seminte.


Alaturi de acest copac care alunga tantari mai pot fi plantate si incercate Citronella lemongrass, care are un ulei mai puternic, neplacut . Este un copac care ajunge la m înălțime și la m lățime coroana. Busuiocul cerbului alunga, de asemenea, mustele, furnicile, tantarii si puricii.

Trebuie doar sa fiti atenti, pentru ca in cantitati mari, busuiocul . Am intalnit pe Internet acest copac numit Paulownia (sau arborele printesei) si. Si as mai avea o intrebare: daca alunga tantarii si insectele, alunga si albinele? Exista mai multe plante care tin tantarii la distanta la fel de bine precum.


Frunzele de cm lungime in forma de inima devin toamna de un galben stralucitor. Stiati ca acest copac indeparteaza tantarii . Muscaturile tantarilor sunt foarte deranjante si foarte periculoase.


Tantarii transmit boli si se inmultesc foarte repede.