luni, 7 mai 2012

Reparatii telefoane samsung

Service si reparatii telefoane SAMSUNG -Va oferim servicii complete de intretinere si reconditionare pentru telefoanele si tabletele Samsung. Oferim solutii complete reparatii Samsung, service Samsung, pentru orice telefon existent pe piata. Reparatii service telefoane Samsung SOFTWARE: Reparatii .

Vă rugăm să contactați cel mai apropiat Service pentru mai multe informații. Inlocuire Display LCD ,touch screen , geam , digitizer; Reparatii Inlocuire microfon , casca , difuzor ,. Defecte frecvente telefoane SAMSUNG i96Galaxy S 5. Service-ul nostru va ofera cea mai variata gama de reparatii a telefoanelor mobile APPLE IPHONE, SAMSUNG , HTC, NOKIA , BLACKBERRY, SONY .

In calitate de service autorizat Samsung, firma noastra realizeaza reparatii in garantie si post garantie pentru toate telefoanele din gama Samsung. Reparatii Telefoane Bucuresti, Tablete si Computere - Diagnoza GRATUITA.


Samsung este cel mai reparat brand de telefoane la noi, avem cunostinte speciale care depasesc in multe cazuri si capabilitatile . Glassgsm este un SERVICE GSM specializat în reparația smartphone-urilor de top. Noi îți oferim calitate și servicii la prețuri corecte.