vineri, 18 mai 2012

Aparat anti rozatoare pareri

Aparat antirozatoare (soareci, sobolani) - Sunt fericitul mostenitor al unei case la tara. Din pacate, imobilul este invadat de sobolani.


Nov 2010Tot despre acest aparat antisoareci minunepostăriOct 2010Aparat contra gandacilorpostăriIul 2010Aparat pt indepartat soareciipostăriIan 2007Mai multe rezultate de la forum.

Aparate cu ultrasunete impotriva rozatoarelor si dihorilor? La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria DISPOZITIVE ANTIROZATOARE.


Preturi pentru DISPOZITIVE ANTIROZATOARE de la 590 . Am auzit ca ar fi niste aparate cu ultrasunete care ar tine rozatoarele la.

As vrea si eu sa stiu de unde pot achizitiona un astfel de aparat . Oferta de aparate ultrasunete capcane impotriva rozatoarelor anti-rozatoare antirozatoare soareci sobolani dihor. Aparat cu ultrasunete anti-rozătoare 4m², P7816. Aparat ultrasunete anti-rozătoare; Adaptor de reţea; Manual de utilizare.


Radarcan 6RC - Dispozitiv cu ultrasunete impotriva rozatoarelor,. Am pus aparate cu ultrasunete contra rozatoarelor si o capcana in bucatarie, dar se pare ca nu e eficient.


Acest aparat ultrasunete impotriva soarecilor a fost conceput pentru. Etichete: alungarea rozatoarelor, anti rozatoare ultrasunete, aparat cu .