miercuri, 30 mai 2012

Silicon rezistent la temperaturi inalte

Ceresit CS este un silicon rezistent la temperaturi inalte care se utilizeaza pentru: aplicatii de etansare si imbinare expuse temperaturilor ridicate, cum ar fi: . Silicon rezistent la temperatura 3ml la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SILICONI SI ETANSANTI .

Etanseizant mastic Bison, temperaturi ridicate, indicat pentru repararea semineelor, cosurilor de fum si sobelor, gratare din beton. Etansant Pentru Temperaturi Inalte, Uz Profesional, Aderenta Foarte Buna.


Penosil Profesional +1500°C Sealant este un etansant rezistent la temperaturi inalte,. Pentru temperaturi de maxim 250-2grade iti putem recomanda siliconul .

Etanşant siliconic special pentru îmbinări rezistente la temperaturi înalte. Etanşeizant siliconic rezistent la temperaturi ridicate pentru etanşarea şi lipirea îmbinărilor expuse la temperaturi ridicate.


SILICOMAN: Calofer mastic rezistent la 15C. Silicon Rezistent la Temperaturi înalte TYTAN este un etanşant gata de utilizat de înaltă calitate care se întăreşte in timpul expunerii la . Silicon Rezistent la Temperaturi Înalte este un etanşant gata de utilizat de înaltă calitate care se întăreşte in timpul expunerii la umiditate.