miercuri, 2 mai 2012

Masca cu carbune si gelatina

O masca , facuta in casa, care te scapa de punctele negre, impuritatile si celule moarte de pe fata. Home Health beauty Fetelor, trebuie să încercați această mască! Pisează pastila de cărbune activat și amestecă cu gelatină, apoi .

Mulţi folosesc cărbune activ pentru curăţarea stomacului şi a intestinelor. Masca de cărbune curat reduce strălucire și elimină acnee facială;; Acesta reduce numarul de pixeli negri, mai ales în combinație cu gelatină; . Daca folosesti o masca pentru eliminarea punctelor negre de pe fata, stii ce sentiment placut iti provoaca atunci cand o dezlipesti si vezi cum . Aceasta masca cu gelatină și lapte hrănește pielea și strange porii.

Este posibil să se adauge o varietate de ingrediente, inclusiv cărbune activat. Nu mai ai nevoie de acele benzi speciale pentru aîndepărta punctele negre.


Acum, poţi să îţi cureţi pielea cuo mască făcută în casă, pe bază . Cum scapi de puncte negre si impuritati cu gelatina si carbuni (DIY - Peel Off Mask ) O masca , facuta in casa, care te . Pentru masca de ten vom mai folosi și argilă neagră, care, la fel, curăță porii.