joi, 24 noiembrie 2011

Savini due srl sebes

Gama completă de produse şi servicii a companiei S. COMFORT DESIGN TEAM SRL Sediu social-: Str. DULAPIOR BAIE CU OGLINDA SI ILUMINARE SPOTURI, VOPSIT INTEGRAL ALB, L.

Coordonator Logistic la SAVINI DUE SRL - BestJobs. Savini Due a investit în fabrica din Sebeș peste milioane de euro.


Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs.

Cel mai mare portal de joburi din Romania. Set mobilier baie din lemn masiv Savini Due Daiana Rustic. SC SAVINI DUE SRL este o societate constituita in iulie 200 in Romania, ca o extindere a . Fabrica specializată în producţia de mobilier de baie din lemn, „Savini Due” din Sebeş a demarat, din iunie, extinderea producţiei şi . Savini Due este o companie producătoare de mobilier de baie din Sebeș. Savini Due Srl a realizat în anul 20cifră de afaceri de 1milioane de euro.


In prezent fabrica Savini Due de la Sebes are o cadenta de. Puncte de interes Sebes, afla adresa, telefon, website, program si localizare. SAVINI DUE SRL - CUI 155672- Toate datele firmei!

A din Sebeş, Telefon 0275cu Indicații rutiere. Savini Due SRL Sebes - Sebeş: adresa, contactele şi numerele de telefon pentru in Sebeş. Tonaj (Sebeş, AB) Muncitor Necalificat La Ambalarea Produselor Solide Si Semisolide (Sebeş, AB) Tamplar Universal . SAVINI DUE SRL, localitatea Sebes, judet Alba.


Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Alba. Locația: Județul Alba, România; Sector de activitate: Mobilă.