miercuri, 16 noiembrie 2011

Presa etrier universala

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Presa pistoane de frana universala - 9609-TK Cod : 9609-TK. Presa pentru etrier frana cu filet pe dreapta - presa pentru etriere de frana cu filet pe dreapta - presa este universala are prinderea magnetica cu pini si .

Frână universal instrument piston resetare, pentru piston care poate fi resetat fără să se întoarcă. Descriere:Presa pneumatica pentru presat pistoane etriere de frana.


Descriere:Aparat universal pentru aerisit si schimbat lichidul de frana sau sisteme de . Adaptoare universale cu peste 18de aplicatii.

Se pot utiliza cu presa pneumatica pentru . TRANSPORTUL costa lei cu Posta Romana. Cereti numarul de telefon printr-un mesaj trimis de pe aceasta pagina.

Presa universala pentru tamburi si butuci. Accesorii sistem franarePresa piston etrier. Kit universal pentru apasarea pistonului de frana in etrier pentru a permite. Set universal compatibil diferitelor tipuri de maşini . Caracteristici:Este utilizat pentru a reseta pistonul de frână la schimbarea plăcuțelor de frânăCu adaptor universalSun.


CumpărarePresa arcuri universala FORCE FOR 627270- magazin online ELIT Romania - distribuitor oficial. ComandăPresa arcuri universala FORCE FOR . Trusa cu presa pistoane de frana, cu adaptoare reglabile si actionare dreapta si. Aceasta trusa permite introducerea pistonaselor de frana inapoi in etriere. Presa pneumatica pentru presat pistoane etriere de frana.


Presa universala pentru toate tipurile de etriere care nu au frana de mana.